French Roulette Spel

Betsson French Roulette

Vår nya French Roulette ger en ny smak till våra bordspel. Detta klassiska casinospel med “hot and cold numbers” garanterar en unik spelupplevelse utöver det vanliga. Spela French Roulette

French Roulette Det här spelet är en onlineversion av French Roulette där målet är att förutspå vilket av de 37 numrerade facken som kulan hamnar i. Genom att förutspå det vinnande facket vinner spelare ett belopp enligt utdelningen för den vinnande insatsen. Spelare gör en typ av insats, eller en kombination av insatser, som endast begränsas av bord och insatstypgränser. När spelare har placerat sina insatser och tryckt på START börjar roulettehjulet snurra. Kulan rullar i motsatt riktning mot hur hjulet snurrar och rullar mot hjulets kanter och studsar. Kulan hamnar i ett slumpmässigt valt fack.

Att spela slots online är en av de mer populära spelformerna på nätet. Spelautomaterna erbjuder höga vinster och kräver ofta ganska låga insatser.

En dolly placeras i insatsområdet på bordet med det vinnande numret, och det vinnande numret presenteras på listan. Alla insatser som inte matchar det vinnande numret tas bort från bordet. Om spelaren har satsat på det vinnande numret ger spelet vinsten till spelaren enligt utdelningen för den vinnande insatsen.   Roulett spelas med hjälp av ett hjul med fack, numrerade från 1-36, i röda och svarta färger plus en grön nolla, samt i den amerikanska roulettens fall en grön dubbelnolla. Inför varje spelomgång måste croupieren slå kulan i motsatt riktning mot hjulets rotationsriktning.

När kulan fallit ner och ligger stilla i ett fack ska croupieren markera och tydligt ropa ut det vinnande numret. Om något faller ner i hjulet eller kulan på annat sätt otillbörligt påverkas under tiden kulan snurrar ska croupieren ropa omslag, stoppa spelet och börja om från början. Spelet skall bedrivas med spelmarker värda högst 1/6000 basbelopp. En spelare får inte placera spelmarker till ett större värde än 1/6000 basbelopp på varje särskild vinstmöjlighet. Spelarna skall använda marker av olika färg. En spelare får endast använda marker av en färg. Satsad spelmarker återgår till spelaren vid vinst. Bordet skall rensas från förlustmarker efter varje spelomgång. Spelare kan endast satsa enligt nedanstående uppställning och skall vid vinst erhålla utbetalning enligt följande.

Betsson Spelregler för French Roulette